Sunday, October 19, 2014

BBQ Party...santai geng PT3

 bergumbira selepas tamat PT3 ....syukur ya Rabb!

Bulat n Bucit nama yang tak asing lagi di kalangan form 3...cuba cari kat mane diorang

Bibah pun nak masuk bergambar juga...nak cari glemor dalam blog citer abi :)

Monday, October 13, 2014

Restu Ilmu tingkatan 3

 pengetua menyampaikan amanatnya

  

sebahagaian daripada guru-guru 


sori deh...selfie dulu bro!

 bonda mengagihkan alatan tulis sebagai persediaan PT3

barisan guru lelaki yg macho lg mantop!

majlis bersalaman mohon restu...Us KA teerrr!!!



Tuesday, October 7, 2014


raya haji





citer korban @ raya haji 1435 H...tahun ni turn mak yang korban. Ayah tahun lepas. Tahun ni si kerbau yg jadi bahan korban bukannya si lembu. Sepatutnya lembu si ayah yang akan dikorbankan tapi terkena penyakit pulak...selamat la lembu si ayah!


kisah bunga mak





ermm,, balik umah mak takde benda yang nak dibuat. Apa lagi ambik henset dan capture gambar2 bunga.

Umah mak ni mmg banyak. Jenis dio tu suka pada bunga2. Pantang tengok bunga rumah orang lain akan dimintanya. huhu...nak wat camner mmg minat ore tino dah...

Cuma satu jer la, mak ni kadang2 tak terjaga bunganya sampai tumbuh lalang dalam pasu. Tahu bela tapi tak tahu nak jaga.


Friday, October 3, 2014

kektus ....cinta kektus

lokasi : cameron highland sempena berkursus....

kektus...guna hp cap ayam abi. try guna 'bokeh' - mmg menjadi


subhanallah...amat unik ciptaanMu ya Rab!

berduri...sering dikaitkan dengan bahaya dan perlu hati2...

ciptaanNya yang pelbagai...belum lagi dilihat pd bunga2 yg lain

 pink!!

yellow !!

 peminat tegar kaktus sedang ambil gambar

dan inilah dia kaktus cinta abi untuk ummi...amacam ? cantik tak? RM22.90 ...beli dua, asalnya nak bagi pd seseorang tapi tak jadi...atas bberapa sbb !

Thursday, October 2, 2014

Cameron sekejap!





Kursus Ketua-ketua Bidang daerah Setiu...