Saturday, September 28, 2019

Siapakah perempuan Statue Of Liberty ?SIAPAKAH WANITA YG MENJADI STATUE OF LIBERTY DI AMERIKA????
Ia sebenarnya adalah Dewi ISHTAR (EASTER) atau dikenali dengan pelbagai nama INANNA, VENUS, ASTHORETH, ISIS, ASTARTE, ASTAROTH.
DEWI ISHTAR ini adalah Ketua Dewi Dewi (JIN) dan merupakan anak kepada Ketua Jin bernama ANUNAKI 3000 sebelum Masihi di zaman BABYLON / SUMERIA (IRAQ)
Dewi Ini dikenali SEBAGAI DEWI PERANG, DEWI KEBEBASAN DAN DEWI SEKS BEBAS semasa Empayar BABYLON DAN SUMERIA. Dia juga Dikenali sebagai PEEMAISURI SEMIRAMIS (SUMERIA) .
Dia dikenali sebagai PELACUR SUCI kerana tugasnya adalah memilih RAJA UNTUK BABYLON (IRAQ) dengan menjalankan hubungan Seks dengan Bakal Bakal Raja. Sesiapa yang tidak dapat memuaskannya akan dibunuh dan siapa yang hebat di ranjang akan dilantik menjadi RAJA. Maksudnya Dia juga yang Memilih Raja Namrud , kerana Dewi Ini dipercayai wujud dizaman itu.
DEWI ISHTAR JUGA MEMPERKENALKAN SEKS SUCI iaitu PERSETUBUHAN SUCI BERSAMA PADERI, IMAM, ATAU KETUA AGAMA UNTUK MENYUCIKAN DOSA ATAU SEBAGAI PEMBERIAN UNTUK SESUATU HAJAT SEPERTI MEMINTA KESUBURAN TANAMAN, KESELAMATAN KAMPUNG ETC. INI JUGA ASAS PADA KONSEP BLOOD SUGAR SEX MAGIC , IAITU PERSETUBUHAN SUCI BERDASARKAN SIHIR UNTUK MENJAGA HATI DEWA DEWI - (konsep Puteri Ronggeng di Jawa - dimana sesiapa boleh bersetubuh dengan Penari Ronggeng dengan membayar beliau demi untuk menyelamat dan mensejahterakan kampung dan tanaman)
Ia juga dijadikan SIMBOL RATU ILLUMINATI YANG MEMBAWA CAHAYA KEPADA DUNIA. (ENLIGHTMENT) kerana kekuasaannya melalui kekejaman dan seks (dunia). 7 PAKU DI KEPALANYA ADALAH LAMBANG 7 BENUA YG DIKUASAINYA DAN 7 KESAKTIAN YG DIGUNAKAN OLEH ILLUMINATI UNTUK MEMERINTAH DUNIA (7 Dosa Besar Kristian : Tamak, Dengki, Nafsu, Lahap, etc)
Buku yg dipegang Patung ini pula melambangkan semua agama agama dunia akan disatukan menjadi 1 kitab : ONE RELIGION. Satu sahaja agama dunia. OBOR PULA ADALAH SIMBOL CAHAYA (ILLUMINATION - ENLIGHTMENT) atau Kemajuan yang akan dibawa menerangi manusia.
Ia juga lambang KEGHAIRAHAN, SEKS DAN SEDUCTION (MEMPENGARUHI MELALUI SEKSUAL) - KERANA Dewi Ini pandai memainkan situasi dan manipulasi melalui seks dan nafsu kepada dunia sebwlum menjahanamkan mangsanya.
Bayangkan - INILAH SEBENARNYA KONSEP MENTALITI AMERIKA, YAHUDI, BRITISH DAN ISRAEL

c n p : diary pejuang syahadah

Tuesday, September 10, 2019

bahaya nya Fluorida

Aku nak share dengan korang semua pasal fluorida yang diguna pakai dalam industri ubat gigi kita pada hari ini. Mungkin ramai yang dah tau dan mungkin juga ramai yang tak tau. Yang dah tau tu dah bertukar ker?
Ok lah jom baca apa yg Aflin Shauki kongsi kan dengan kita, hasil dialog nya dengan Mr Christopher.  
Copyright © 2017 Cerita Abi. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.