Sunday, April 11, 2010

Skuter untuk Jazlan

bergaya dengan basikal skuter barunya

Baru-baru ni Jazlan dah dapat nombor 2 daripada 14 murid dalam ujiannya di PASTI. So abi belikannya sebuah skuter tanpa enjin. Dihidupkan dengan tolakan kaki kanan @ kiri di atas lantai! Tapi awas orang dewasa sik dapat naik....

Satu je komen daripada gurunya,,,,si Jazlan ni malas utk buat homework. Ni yang buat abi dan ummi pening kepala sikit. Dah banyak kali disuruh tapi tak mahu. Sampai pernah satu tahap abi terpaksa pegang tangannya untuk buat homework. Oh anakku...


4 comments:

data:comment.author/> said...

tahniah..anak dapat no2.

Anak saya yang tengah pun saya hantar PASTI jugak. Malas jugak buat kerja sekolah, ikut angin dia jer..kalau paksa2 suruh buat, banyak jer alasan..penat la, tak tahu la..sedangkan dia tahu.

Tapi yang saya tengok, anak saya ni rajin mengaji..rajin hafal doa2 yang muallimah ajar. Kadang2 dok dalam bilik air tu semua doa dia baca. Time makan, dia la tukang baca, siap dengan terjemahan skali.

data:comment.author/> said...

Salam...

Seronok dgr ank dpt no.2....hrp anak sy nti pn menyenangkn ati...kanak2 mmg suka main kn?

Saya follow blog anda, harap blh lwt atau follow blog sy yg x seberapa tu.

data:comment.author/> said...

This opened my eyes!
Hopefully will do the same to you!
Please see before you judge!

ZEITGEIST: ADDENDUM

http://www.zeitgeistmovie.com/

Money as debt

http://www.youtube.com/watch?v=vVkFb26u9g8

project camelot magnetic motor

http://www.youtube.com/watch?v=hkgyY47duCM

Importante please pass forward

data:comment.author/> said...

singgah tengok jazlan...

 
Copyright © 2017 Cerita Abi. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.